Estudia a Valldaura i Posa't un 10!!  Xèna Olimpíada Solidària d'Estudi

Ajuda'ns a superar les 507 hores d'estudi a Valldaura de l'edició del 2011!

I és què, un any més, el Club Valldaura figura inscrit a la Desena edició de l'Olimpíada Solidària d'Estudi. Com s'explica al lloc web d'aquesta interessant iniciativa, l'Olimpíada Solidària d'Estudi (OSE) és una innovadora acció de sensibilització i solidaritat, a través de la qual els joves i les empreses poden participar i comprometre amb projectes de cooperació al desenvolupament.

 

Durant el mes que dura l'Olimpíada (5 de novembre al 5 de desembre), els i les joves poden anar a estudiar a les sales d'estudi adscrites a l'activitat i donar els seus hores d'estudi. Per cada hora d'estudi a les sales d'estudi del Club Valldaurr, un patrocinador destinarà 1 € a un projecte educatiu al Sud.

 

Estudia a Valldaura i Posa't un 10!!  Xèna Olimpíada Solidària d'EstudiAquest any, les hores d'estudi que reuneixin al Club Valldaura, se sumaran a las de la resta de Catalunya, Espanya, Eslovènia i Croàcia, serviran per donar suport al projecte de reconstrucció del sistema educatiu en 14 escoles de Kabare (Kivu Sud - República Democràtica del Congo) com a mecanisme d'estabilització i recuperació post-bèl lica.

 

L'Olimpíada està organitzada per:

 

  • ONG Coopera, que és una Organització de Cooperació Internacional al Desenvolupament formada per un petit grup de persones de diferent pensament polític, religiós i cultural units per una mateixa missió: canviar el món a través de l'educació.
  • Cooperación Internacional ONG (CI), que és una organització espanyola sense ànim de lucre, Creu d'Or de l'Ordre Civil de la Solidaritat Social i declarada Entitat d'Utilitat Pública, que treballa des de 1993 "per una joventut solidària". El seu objectiu principal és promoure el voluntariat i la participació social dels joves en l'ajuda als més necessitats, convençuts que "una actitud solidària dels joves d'avui construirà una societat millor en el futur". Cada any, Cooperació Internacional ONG desenvolupa més de 120 projectes en 30 països i 4.500 joves participen en les seves activitats de voluntariat.
  • ACTEC va ser creada el 12 d'octubre de 1982 i reconeguda el 1983 com a ONG de desenvolupament tant pel Govern de Bèlgica com per la Comissió Europea. Té com a objectiu principal la promoció del desenvolupament en els països del Sud i treballa essencialment a Amèrica Llatina, Àfrica i el Líban. "Un ofici per a tots" és el seu lema. L'associació dóna suport principalment projectes de formació tècnica i professional, dirigits als pobres i marginats, en els països en vies de desenvolupament. ACTEC presta especial atenció als problemes de les dones, sovint marginades, i dels joves ja que no tenen accés a una formació professional adequada.

 

I els patrocinadors oficials de l'Olimpíada, que fam possible la conversió de les hores a euros són, entre d'altres el Gobierno de La Rioja, la Fundación Botín, UNIR i IberCaja.

 

L'Olimpíada Solidària d'Estudi ja ha arribat a Valldaura.

Estudia a Valldaura i Posa't un 10!!


Per a més informació: