Valldaura a Roma, al UNIV 2012Un any més, socis de Valldaura hem passat la Setmana Santa a Roma, participant en el UNIV de 2012, entre els dies 30 de març i el 9 d'abril. Han estat uns dies molt intensos des del moment de la sortida del Col·legi Major Universitari de Pedralbes, fins a la tornada.

 

De camí a Roma, vam tenir l'ocasió de visitar la històrica ciutat de Siena. Ja en la capital d'Itàlia, es van succeir les activitats culturals i les pròpies de les celebracions de Setmana Santa al centre de la cristiandat. També l'assistència a alguna de les conferències del Congrés UNIV.

 

Quines de les activitats podem destacar? De les segones, la Santa Missa a Sant Pere del Vaticà, la visita a les catacumbes de Sant Calixt, l'Audiència amb el Sant Pare Benet XVI, la tertúlia amb el Prelat de l'Opus Dei a Cavabianca, la participació dels Oficis i Vigília Pasqual a Santa Maria sopra Minerva, i la benedicció “Urbi et Orbi” del Sant Pare a l'explanada del Vaticà.

 

Valldaura a Roma, al UNIV 2012

De les activitats culturals, s'han de citar les visites al Camp Marzio, als Museus Vaticans, a Villa Tevere, la visita a peu per Roma la vella, la visita a las basíliques romanes o al Quirinale.

 

També restarà a la nostra memòria el Show internacional a Cavabianca, amb participació de joves de tots els racons del món.

 

Valldaura a Roma, al UNIV 2012

En resum, una experiència inoblidable, a Roma, la ciutat eterna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Durant l'Audiència amb el Sant Pare, vàrem tenir la sort de veure passar a Benet XVI molt a prop. Aquí teniu el vídeo que va gravar un de nosaltres.