El Bisbe de Vic, Romà Casanova, visità Valldaura (12/06/2014)El passat dijous, 12 de juny de 2014, a les set de la tarda, un grup de pares de la Junta directiva i del comitè de gestió del Club Valldaura, esperaven, impacients, al vestíbul d'entrada al Club. Volien donar la benvinguda a la important visita que s'havia anunciat unes setmanes abans. El Bisbe de Vic, Romà Casanova, visitaria Valldaura.

 

Va arribar puntual, acompanyat del Dr. Antoni Pujals, Vicari regional de l’Opus Dei a Catalunya. Desprès de passar uns minuts a l'oratori del Club, i saludar als pares que li havien donat la benvinguda, el Bisbe va visitar les instal·lacions de Valldaura.

 

 

En el Club, va veure el desenvolupament de les activitats de la tarda del dijous, i va saludar afectuosament als socis i amics que es trobaven aquella tarda a les nostres instal·lacions.

 

El Bisbe de Vic, Romà Casanova, visità Valldaura (12/06/2014)

Posteriorment va pujar a la sala d'estar, on va tenir una bona estona de tertúlia amb els majors de Valldaura. Durant la mateixa, es va produir un intercanvi d'anècdotes, i el Bisbe els va animar a seguir a Jesús.

 

Seguidament va arribar el torn dels pares. Van ocupar els seients que abans ocupaven alguns dels seus fills a la sala d'estar, i van explicar a Mons. Romà algunes de les activitats que es realitzen al Club Valldaura, fent esment de la importància de que rebin una bona formació humana i cristina. També va haver-hi temps per escoltar, de boca d'alguns pares, boniques anècdotes personals i familiars. El Bisbe va animar als pares presents a continuar amb aquesta tasca, i va repetir les paraules del Sant Pare Francesc: "Veo a la Iglesia como un hospital de campaña tras una batalla. ¡Qué inútil es preguntarle a un herido si tiene altos el colesterol o el azúcar! Hay que curarle las heridas. Ya hablaremos luego del resto. Curar heridas, curar heridas... Y hay que comenzar por lo más elemental".

 

Finalment, els residents de Valldaura van acompanyar al Bisbe en un petit refrigeri que s'havia preparat per l'ocasió.

Acompanyen aquestes línies algunes fotografies de les tertúlies amb els majors del Club i amb els pares.

Àlbums de fotografies

Tertúlia amb els majors del Club

{pgcooliris id=200|width=530|height=300}

Tertúlia amb els pares del Club

{pgcooliris id=198|width=530|height=300}