IV Concurs de Pessebres Club Valldaura - Nadal 2012Amb una mica de retard, ja estem a punt per triar el guanyador del IV del Concurs de Pessebres on-line del Club Valldaura del Nadal de 2012. Finalment, tenim 17 pessebres en concurs, ja que el del Club no hi participa. Ara hem d'elegir quins són els millors pessebres d'aquest any. I per fer això, hem decidir modificar una mica les bases del concurs. Hem pensat que seria més just i el guanyador del concurs surt únicament dels vots de les famílies participants.

 

El procediment de la votació serà, per aquesta edició, el següent:

 

  • Únicament podran votar les 17 famílies inscrites al concurs. Cada família únicament disposarà d'un vot.
  • El vot de cada família s'atorgarà als que consideri els tres millors pessebres del concurs, qualificant cadascun amb 3, 2 o 1 punt.
  • Les famílies concursants no podran votar al seu propi pessebre.
  • El vot es realitza enviant un correu electrònic a l'adreça del Club Valldaura: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
  • Els vots s'ha d'enviar abans de les 14 hores del dia 6 de gener de 2012.
  • El vot de les famílies participants és obligatori, per no perjudicar a la resta de concursants. Per això, si una família no formalitza la seva votació abans de l'hora indicada del diumenge vinent, serà penalitzada amb 6 punts.

El lliurament dels premis als guanyadors es portarà a terme durant la tarda del dia 6 de gener, festivitat dels Reis Mags d'Orient.

 

Veure els pessebres participants en el IV Concurs Valldaura

Articles relacionats