Primer premi, pessebre 12 família Abad AlemanyHan estat les famílies Abab Alemany i Riba Sánchez

Com estava previst, el dia 24 de desembre es van publicar a la web de Valldaura les fotografies dels pessebres que es van inscriure a l'edició d'aquest any del ja tradicional concurs. Aquest cop han estat 16 els pessebres presentats, a més a més de l'espectacular pessebre del Club, del qual també vam publicar les imatges, encara que estava fora de concurs.


Segon premi, pessebre 3 família Riba SánchezAquest any, amb el nou lloc web, teníem la possibilitat de votar els pessebres directament en on line, i a més a més, veure els resultats de les votacions de cadascun dels pessebres, a diferència de les edicions anteriors, en les quals per votar s'havia d'enviar un correu electrònic.

La participació en les votacions d'aquesta edició ha estat molt superior a les de les edicions anteriors. Així, els diferents pessebres concursants han rebut 348 vots, que és una xifra notable. Com recordareu, a cada pessebre es podia atorgar entre 1 i 5 punts, i es podia votar a tots els concursants que es volgués, encara que una única vegada.

La família Abat Alemany recollint el primer premiA les dotze de la nit del dia 30 de desembre vam tancar el sistema de votació i vàrem fer el reconte dels vots emesos. A pesar del gran nombre de vots, els dos pessebres més votats es van portar únicament 5 vots de diferència.

Així, el pessebre guanyador, per votació popular on line, va estar el número 12, de la família Abab Alemnay, amb 82 vots i 380 punts. El segon lloc va estar pel pessebre número 3, de la família Riba Sánchez, amb 77 vots i 362 punts. El tercer lloc, encara que sense premi, ha estat pel pessebre presentat pel Cultural Center Almarasan, d'Almatý (Kazakhstan), amb el que Valldaura té una especial relació.

La família Riba Sánchez recollint el segon premiEl lliurament dels premis a les famílies guanyadores del concurs, s'ha realitzat a la seu del Club, com podeu veure en les fotografies que acompanyen aquesta notícia. Enhorabona als guanyadors, i felicitats a tots els participants, per la qualitat del pessebres i sobre tot per l'entusiasme en continuar amb amb aquesta bonica tradició de preparar i celebrar el Nadal amb aquestes representacions del naixement del Nen Jesús.

Us esperem a la propera edició del concurs, que serà, si Deu vol, la quarta, d'aquest any 2012.

 

 

 


 

Vídeo realitzat amb les fotografies dels pessebres participants en el Tercer Concurs de Pessebres on line Club Valldaura 2011

 

 

Participants en aquesta edició del concurs

Pessebres
Família
Número 1 Nafría Rovira
Número 2 Vizuete Castro
Número 3 Riba Sánchez
Número 4 Prat Illa
Número 5 Pola Romero
Número 6 Farré Castan
Número 7 Madre Zorita
Número 8 Zorita Zamora
Número 9 Riera Garrofé
Número 10 Parera-Godó
Número 11 Conchi Castro
Número 12 Abad Alemany
Número 13 Palmes Vilajoana
Número 14 Torbisco Rubio
Número 15 Centre Cultural Almarassan - Almaty
Número 16 Boher Camarasa
Pessebre fora concurs Club Valldaura