Boletada familiar 2012 - 28/10/2012 - Club ValldauraUn any més, arriba la tradicional activitat familiar de Valldaura

El proper diumenge, 28 d'octubre de 2012, tenim prevista la celebració de la tradicional Boletada familiar. Es tracta d'una acitivtat adreçada a totes les famílies del Club Valldaura. El programa és molt semblant als d'anys anteriors.

 

Es tracta d'anar al bosc a la cerca de bolets. Les pluges d'aquest dies de ben segur que faran mès fàcil i productiva la cerca. Una bona passejarem en ple natura ajudarà a fer gana. La paella que ens esperarà segur que ho mereix.

L'horari de l'activitat serà el següent:

  • 10:30 Sortida des del Club Valldaura (a les 9.30 hi ha Missa a la Sagrada Família)
  • 12:00 Caça del bolet oblidat. Passejada apte per a totes les edats.
  • 14:00 Paellada a la “Font de la Bordonera”

El cost, que inclou la paella i la beguda, serà el següent:

  • Individual: 10€ - Matrimonis: 15€ - Famílies: 20€.

Cal que cada família porti:

  • Cistell o estri per portar els bolets i ganivet per collir els bolets.
  • Les postres i l'aperitiu.

Aquest any també existeix la possibilitat de fer un "pla per a professionals boletaires” que consisteix en sortir a primera hora per a caçar bolets, i arribar abans per a preparar-ho tot (interessats contactar amb l’Octavio Rico).

Per una bona organització, i calcular la quantitat dels ingredients de la paella, cal confirmar l’assistència, trucant al club Valldaura o enviant un correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.), abans del dijous 25 d'octubre.

 

Naturalment, es una ocasió excel·lent per a que famílies amigues vostres puguin conèixer el club i les activitats que es duen a terme. Us esperem a tots.

 

Documents d'interès: