Curs d'anglès a Oxford 2014 - Club ValldauraUna any més, entre les activitats d'estiu que us ofereix Valldaura, està el Curs d'anglès "Oxford 2014", que tindrà lloc a l'Oratory School (veure el lloc a Google Maps) entre els dies 8 i el 29 de juliol de 2014. Aquesta activitat és per als nois que han completat els cursos que van des de 1r d’ESO fins 1r de Batxillerat.

 

La inscripció en aquesta activitat requereix bastanta anticipació de cara a afavorir l’organització. Per això és molt important que totes les famílies que estiguin interessades en que algun dels seus fills participin en l'activitat, ho facin saber al Club Valldaura el més aviat possible. S'ha de tenir present que, entre d'altres coses, per fer la reserva de plaça d’avió serà necessari falta el passaport del noi inscrit.

 

El cost de l’activitat és de 2.000 €. Les famílies que estiguin interessades en inscriure algun dels seus fills en el Curs d'anglès “Oxford 2014” pot demanar ampliació de la informació de l’activitat, tant el preceptor del seu fill, com algú dels membres del comitè de gestió. A més a més, a nostra pàgina web (www.valldaura.org) també trobareu el detalls actualitzat de l'activitat, així com la fitxa d’inscripció.

 

Descarregar el fullet

Descarregar la fitxa d'inscripcióNotícia relacionada:

Experiència a Oratory School (Oxford 2010)