Les famílies Riera-Garrofe i Sierra-Planell, primer i segon premi, respectivament

Pessebre Primer premi - Família Riera-Garrofe - Concurs Pessebre Club Valldaura 2012

Disset van estar els pessebres que aquest any van participar en aquest ja tradicional concurs. Són divuit, si comptem també el bonic pessebre de Club. En aquesta edició vam decidir a darrera hora canviar una mica el sistema de votació, ja que vam pensat que seria més just i el guanyador del concurs surt únicament dels vots de les famílies participants. Per això vam establir que el procediment de la votació estaria serià obert únicament a les 17 famílies inscrites al concurs i al propi Club. Cada família únicament va disposar d'un vot, que es podia atorgar als que consideressin els tres millors pessebres del concurs, qualificant cadascun amb 3, 2 o 1 punt. Naturalment , les famílies concursants no podien votar al seu propi pessebre.

 

 

Pessebre Segon premi - Família Sierra-Planell - Concurs Pessebres Club Valldaura 2012Tancat el termini de votació el dia dels Reis Mags, el diumenge 6 de gener de 2013, a les 14 hores, la classificació dels cinc pessebres que van rebre més vots va estar la següent:

 

Pessebre

Família Vots
2 Riera-Garrofe 12
13 Sierra-Planell
9
8 Tosquella-Riera
8
15 Boher-Camarasa 8
9 Vizuete-Castro

5

 

La família Riera-Garrofe recollint el primer premi del Concurs de Pessebres Club Valldaura 2012El lliurament dels premis a les famílies guanyadores del concurs, s'ha realitzat a la seu del Club, com podeu veure en les fotografies que acompanyen aquesta notícia. Enhorabona als guanyadors, i felicitats a tots els participants, per la qualitat dels pessebres i sobre tot per l'entusiasme en continuar amb amb aquesta bonica tradició de preparar i celebrar el Nadal amb aquestes representacions del naixement del Nen Jesús.

 

La família Sierra-Planell recollint el segon premi del Concurs de Pessebres Club Valldaura 2012Us esperem a la propera edició del concurs, que serà, si Deu vol, la cinquena, d'aquest any 2013.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veure els pessebres participants en el IV Concurs Valldaura

Articles relacionats