El teatre, protagonista de la Festa de Nadal 2013 (20/12/2013) - Club ValldauraUn bon grup de pares i familiars dels socis i amics del Club Valldaura es van donar cita a la pista del Club. Era el passat divendres 20 de desembre de 2013, a les sis de la tarda. I és que aquest dia estaven convocats, per celebrar l'edició de 2013 de la tradicional Festa de Nadal de Valldaura. De la mateixa forma en els anys anteriors, el teatre havia d'estar el centre de la Festa. S'havia anunciat la representació de tres obres de teatre i, a la vista de l'èxit de les anteriors representacions, l'expectació era gran. La pista estava preparada per l'ocasió una tarima per fer l'escenari, un bonic i alegre decorat, i tota la superfície de la pista plena de cadires, que no van estar suficients per acollir al nombrós i també ansiós públic.

La presentació de la Festa va anar a càrrec de dos joves del Club dels més majors. De seguida i van donar entrada a la primera de les obres de teatre. que anava a càrrec dels més petits del club (4t, 5è, 6è Pri i 1r i 2n ESO). Es tractava de la representació de l’obra de teatre titulada: "Robin Hood". Durant la representació els espectadors van tenir l'ocasió de veure entrar i sortir al nombrós elenc d'actors, que els van portar fins als boscos de Sherwood, seguint les divertides peripècies de Robin Hood, els seu amics i el malvat Sheriff de Nottingham. El decorat, preparat pels mateixos actors en l'activitat de plàstica, i el colorit vestuari, va estar molt apreciats pel públic.

El teatre, protagonista de la Festa de Nadal 2013 (20/12/2013) - Club ValldauraFinalitzada la presentació, els presentadors van anunciar la segona de les obres de teatre. Es tractava de la que portava per títol "Edgardo el pescadero". Era el torn dels socis de 3r i 4t ESO, que amb un ràpid moviment de tramoia van portar al públic al local d'una afamada peixateria, regentada per Edgardo, qui ha contractar un ajudant que en el seu primer dia de treball, haurà d'atendre les demanes d'una clientela molt diversa, estranya i exigent. Rialles i més rialles va estar el premi amb el qual es públic va participar de la presentació.


El teatre, protagonista de la Festa de Nadal 2013 (20/12/2013) - Club ValldauraLa darrera actuació anava a càrrec dels majors del Club, els socis de 1r i 2n Batx. La seva proposta era un "Drama tabernario". El seu director, va explicar al públic, en unes pinzellades, quins eren els personatges de  l'obra (grans poetes del Segle d'Or) i què s'esperava dels assistents, ja que havien de participar activament en la representació. I, sense dilació, van pujar els artistes a l'escenari. Un cop dalt, van mostrar la seva enorme força artística. Senzillament, espectaculars les dotes teatrals dels actors, que van fer fruir als entregats espectadors, que van riure i aplaudir de valent.

Des d'aquí volen felicitar tant a tots actors, com a les persones que amb empeny han treballat durant els assajos i altres preparatius de les representacions. Moltes gràcies i enhorabona. La Festa de Nadal 2013 del Club Valldaura ha estat tot un èxit mercès a vosaltres. I els pares us ho agreixen molt.

La Festa de Nadal va finalitzar menjant una mica de torrons. Els assistents van aprofitar per desitjar-se un Bon Nadal.

Us deixem aquí l'àlbum de fotografies de la Festa de Nadal.

Fins l'any vinent!

 

 

Àlbum de fotografies

{pgcooliris id=181|width=530|height=300}