Les famílies participen de la Festa d'inici del curs (05/10/2013) - Club ValldauraEl passat dissabte, 5 d'octubre de 2013, les famílies del Club Valldaura estaven convidades per participar en la festa d'inauguració del curs 2013-2014. Y van estar un bon grapat d'elles les que es van apropar al Club per prendre part en la festa. Ja una estona abans de les sis de la tarda, van començar a arribar els primers socis, acompanyats dels seus pares i d'alguns germans i germanes. Portaven ales mans, amb un gran somriure, la plata amb el que portaven pel berenar: petits entrepans, galletes, coques, pans de pessic, ... Les taules estaven preparades a la terrassa de la sala d'estar, juntament amb les begudes que el Club ja tenia a punt, dins d'una gran galleda plena d'aigua amb gel.

 

 

Poc desprès, es va iniciar la festa, amb la projecció d'un vídeo amb fotografies de les activitats del Club del curs passat. El vídeo fa fer gaudir a tots, però especialment al més petits, que asseguts al terra, miraven la pantalla sense parpellejar. Aqui el teniu, per si el voleu tornar a veure:

 

 

Acabat el vídeo, el director tècnic del Club, en Francesc Valls, que presentar les persones que aquest curs formaran part del Comitè de gestió, juntament amb ell mateix: el nou director, en Pep Sanahuja, l'Edu Nafria, l'Armando Zorita i el Pedro Vizuete. Ajudat amb una presentació, en Francesc va explicar els trets principals de les activitats del nou curs.

 

Desprès, en Pedro va mostrar el lloc web de Valldaura (www.valldaura.org), i va animar als pares a visitar-la amb freqüència.

 

Els comentaris sobre les activitats ordinàries del Club, van anar a càrrec d'en Armando, qui va insistir en que la principal activitat continua essent l'estudi dirigit, però que també hi hauran altres activitats, com ara les formatives, les lúdiques, les esportives i solidàries. Va comentar que en aquest curs, pels socis de 1r i 2n d'ESO hi haurà iniciació a l'excursionisme in iniciació a la pesca. I que totes dues activitats contindran també activitats a l'aire lliure en cap de setmana pels socis i el seus pares.

 

Finalment, l'Edu va explicar el calendari de les activitats adreçades als pares i a les famílies. I també va fer esment al Pre-Club Valldaura. Va anunciar que alguns pares volen iniciar una activitat en caps de setmana, consistent en sortides en bicicleta de muntanya amb els més menuts del Pre-Club, i va animar als pares d'aquests a agafar la seva BTT i a unir-se al "pelotón".

 

Acabada la presentació de les activitats, els assistents, grans i petits, van donar bon compte del berenar. Aquesta estona va estar ocasió per saludar als altres pares i comentar les novetats del Club i de les famílies.

 

Us deixem aquí algunes fotografies presses durant la festa.

 

Fotografies Festa Inici curs 2013-2014

{pgcooliris id=176|width=530|height=300}