Activitats familiars

Celebracions 75è aniversari del pas de sant Josepmaria per Andorra

Categoria: Activitats Familiars

 

Sant Josepmaria en Andorra al desembre de 1937De tots és coneguda l'estreta relació del Club Valldaura amb el Camí d'Andorra, que va seguir sant Josepmaria acompanyat pels primers fidels de l'Opus Dei, en la seva fugida cap a la llibertat al novembre de 1937, en plena guerra civil. Recordareu que aquesta relació es va acréixer amb motiu de la construcció, per part d'uns pares del Club, d'un ponts de fusta, per tal de facilitar el creuament del riu Arabell en un tram d'aquest camí.

 

Segurament també teniu present que aquest any es compleix el 75è aniversari del pas de sant Josepmaria Escrivà de Balaguer per Andorra. Són nombroses les celebracions commemoratives d'aquest esdeveniment, que s'han anat celebrant mesos enrere. Ara s'apropen les darreres d'aquestes celebracions, de les qual us volen informar en aquest notícia.

 

 


 

En primer lloc, el proper dia 17 de novembre de 2012, tindrà lloc la Festa de la ''Trobada de la Rosa'', en Pallerols de Rialb, en el seu 75è Aniversari. Podeu trobar tots els detalls d'aquesta bonica Festa al lloc web de l'Associació d’Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra, en aquest enllaç.

 

Com ja sabeu, amb aquesta festa es vol recordar el fet de què sant Josepmaria Escrivà va trobar, a l'interior de l'església de Pallerols, una rosa de fusta daurada que l'omplí de pau, quan estava ple de dubtes i forts patiments interiors per si estava complint, o no, la voluntat de Déu marxant cap a Andorra.

Festa de la Trobada de la Rosa a Pallerols 17-11-2012

 

L'horari de la Festa és el següent:

 

 


I en segon lloc, els actes centrals de la commemoració del 75è aniversari de l'entrada de sant Josepmaria al Principat d'Andorra el dia 2 de desembre de 1937. Per celebrar aquest aniversari, estan previstos diferents actes, els detalls dels quals, que es troben al lloc web del Camí de Pallerols s'indiquen seguidament:

 

 

 


Altres informacions d'interès:

 

 

Excursió del Club Valldaura als ponts sobre l'Arabel del Camí d'AndorraNotícies i enllaços d'interès: