<<  Febrer 2019  >>
 Di  Di  Di  Di  Di  Di  Di 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728   

Butlletí electrònic Valldaura

Subscriu't!
Política de protecció de dades

Amb el patrocini de

Universidad Internacional de la Rioja

Activitats familiars

Cantar Nadales, portar la Bona Nova

Cantada de Nadales de Valldaura a l'Asil Sant Crist IgualadaJa arriba el Nadal. I a Valldaura volem portar aquesta Bona Nova a tots els racons. Per això, fa uns anys varem decidir anar a portar aquesta joia als avis que vivien a l'Asil del Sant Crist d'Igualada. Anem a visitar-les i cantem Nadales amb ells.

 

Aquest any 2011, el dia programat era diumenge 18 de desembre. A primera hora, vam assistir a la Santa Missa, i desprès d'agafar forces amb l'esmorzar al Club, vam començar a escalfar la veu assetjant. Érem un bon nombre de persones, una cinquantena, entre grans i petits. Encara que no era la idea, vam haver de baixar a la pista a fer l'assaig. Contàvem amb uns quantes persones hàbils amb una guitarra a la mà, la qual cosa fa facilitar, i molt, agafar de seguida el ritme i l'harmonia. Tothom tenia ganes d'anar ja a l'Asil, encara que vam insistir en els assaigs, per tal d'acabar de conjuntar el nombrós cor.

 

Cantada de Nadales de Valldaura a l'Asil Sant Crist IgualadaArribada l'hora, ens vàrem desplaçar fins al carrer Milà i Fontanals. Desprès d'aparcar els cotxes, i fer un reagrupament general a l'entrada de l'Asil, van iniciar la visita. Varem visitar les diverses sales d'estar del centre, en les quals saludàvem als avis, i cantàvem amb els ells les Nadales que havíem assajat. Les seves cares i expressions de felicitats i agraïment eren la prova de que el nostre objectiu estava aconseguit: havíem portar, amb la nostra visita i les nostres Nadales, una mica de l'alegria del Nadal: Jesús és nat.

 

Finalitzada la visita, i molt contens per haver pogut compartir la nostra joia amb els avis de l'Asil, ens vàrem fer la fotografia del grup, i ens vam dir uns als altres: l'any que vinent, tornem a cantar Nadales i a portar la Bona Nova!

 

Bon Nadal!!

 

Veure l'àlbum de fotografies