El Pre-Club Valldaura, ja pedalejaI es que l'anunciada activitat de sortides en bicicleta de muntanya de pares i fills, ja ha començat. Va estar el dia 7 d'octubre, diumenge, el dia triat per un grup de pares per sortir amb els seus fills en BTT. El “pelotón” el van formar un bon nombre de ciclistes: 13, entre els 5 majors i els 8 petits que van prendre part en aquesta primera sortida.

 

La ruta que van triar per fer era una clàssica de l'Anoia. Desprès de sortir del Club Valldaura, van prendre el camí que surt d'enfront de Can Roca de la Pedrissa, van arribar fins a les anomenades Paelles d'en Rovira, continuant recte fins a Can Sabater, i des d'allà, van fer la tornada pel el camí del Cups de l’Enric, passant novament per les paelles i per Can Roca. Un total de 17, km, en un temps 1:40 hores i un suau desnivell de 259 m.El Pre-Club Valldaura, ja pedaleja

 

Us deixem aquí el plànol de la ruta, amb les dades de la sortida i el gràfic del desnivell.

 

I si estàs interessat participar en les properes sortides en BTT del Pre-Club Valldaura, ens ho pots fer saber adreçant un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El Pre-Club Valldaura, ja pedaleja