ABF 2014 - Rocacorba (11-31/08/2014) - Club ValldauraSi ets de 2n, 3r i 4t d'ESO, la teva activitat per aquest estiu és l'ABF. I aquí tens tota la informació que necessites:

 

Què és l'ABF ROCACORBA 2014?

Uns dies de:

  • aventura: excursions, nits d’acampada, esports d’aventura, jocs i con-cursos.
  • esport: futbol, piscina, campionat esportiu, ATP de paddle i tennis.
  • formació: xerrades de formació cristiana, visites culturals, activitats solidàries, temps per fer deures d’estiu, lectura i cinema.

Dades d’interès

Lloc: Alberg de Rocacorba, ubicat a la carretera de Mieres, al Veinat El Sallent, Santa Pau - La Garrotxa (Girona). Telf. 972680344.

Sortida: Dilluns, 11 d’agost a les 6 de la tarda.

Arribada: Diumenge, 31 d’agost.

Cost: socis: 700 € / no socis 750 €.

Activitats

 

Excursions, gymkanes, nits d’acampada, esports d’aventura, jocs, concur-sos, sortides en BTT, futbol, piscina, campionat esportiu, ATP de paddle i tennis, xerrades de formació, visites cultural, activitats solidàries, temps per fer deures d’estiu, lectura i cinema... i molt més!

 

Cal portar

Roba per a dues setmanes, aprox., roba més digna per assistir a Missa, roba d’esport abundant, tovallola i estris de neteja personal, impermeable i alguna peça d’abric, calçat esportiu, per vestir, xancletes..., sac de dormir i motxilla per a excursions, botes de futbol i de muntanya, si en tens, bicicleta i casc, si en tens, estoig, deures d’estiu, libre de lectura... Hi haurà servei de bugaderia.

 

Més informació
Lluís Malgosa - Alfons Vila

 

Descarregar el fullet

Descarregar la fitxa d'inscripció