Miquel Nafría i Valldaura, premiats en el MIF International Festival of Short Films 2013Com us vàrem informar en aquesta notícia del nostre web, el Club Valldaura va participar a l'edició 2013 del MIF International Festival of Short Films, festival de cine del Meeting Interclubes de Fátima. En ella us dèiem que desprès d'alguns mesos de treball intens, l'equip cinematogràfic de Valldaura, que integren guionistes, tècnics d'imatge, tècnics de so, decoradors, actors, directors, i editors, havia vist acabat el curtmetratge que es presentaria al festival.

També us féiem saber que la cinta portava per títol "Casting" i que tenia una durada de 12 minuts. El seu argument era senzill però prometedor: “El telèfon negre que resideix sobre la taula del plató de càstings, al costat de llum blanca, és un decorat d'attrezzo. S'utilitza perquè els aspirants al paper corresponent puguin simular una trucada telefònica i mostrar el director del càsting seva capacitat d'improvisació. Però quan el candidat 114 comença a marcar un nombre absurd amb l'aparell, una veu li contesta l'altre costat. A poc a poc s'anirà desvetllant el misteri que amaga el maleït trasto”.


Miquel Nafría i Valldaura, premiats en el MIF International Festival of Short Films 2013A més a més de participar en el Festival amb aquest cur, Valldaura també va presentar tres peces de 88 segons: "Join", "WhatsApp", i "Bring the Action", tot un repte de la nostra productora.

En l'edició 2013 del Certamen de vídeo es van presentar un total de 18 curtmetratges i 20 peces de 88 segons, amb una qualitat excel·lent. La dura competència no ha impedit que el Club Valldaura hagi obtingut tres dels premis del Festival. Es tracta del premi al director revelació, pel Miquel Nafría; del premi especial del jurat, i del premi a la tercera millor pel·lícula, per "Casting".

Des d'aquí volen felicitar a tot l'equip de producció cinematogràfica de Valldaura, i d'una forma especial al seu premiat director, en Miquel Nafría, a qui desitgem tot un camí d'èxit en el seu futur.

 

Enllaços d'interès


A continuació podeu veure tant el curtmetratge com les tres peces de 88 segons presentats al Festival.

 

Curtmetratge "Casting"

 

Peça de 88 segons "Join"


Peça de 88 segons "WhatsApp"


Peça de 88 segons "Bring the Action"