Visita a l'Asil: El sentit de les activitats solidàries a Valldaura (12/01/2013)El passat dissabte 12 de gener de 2013, alguns nois de 3r, 4t d’ESO, 1r i 2n de Batxillerat van fer una activitat solidària, dedicant una estona a la gent gran de la llar d'avis del Sant Crist d'Igualada. A més a més de conversa i companyia, els joves van tenir ocasió de jugar al dòmino i als escats amb alguns dels residents de la llar. Una bonica experiència, de la que volem treure molt de profit.

 

A Valldaura ens interessa molt la formació integral dels nois. I compartim amb les famílies aquest interès. Per això, tractem de donar un contingut formatiu a totes les nostres activitats, encara que algunes de les activitats ja tenen el seu propi contingut formatiu. Per exemple, les activitats solidàries. Amb aquestes activitats, volem que els joves s'exercitin en la caritat, aprenguin a sentir solidaris amb les necessitats alienes, i descobreixin de manera molt pràctica que l'amor a Déu i al proïsme són inseparables. Volem seguit sempre aquest camí de posar als joves en contacte amb les persones més necessitades de la societat, per portar alleujament i consol.

 

 

Estem convençut que aquestes activitats solidàries, a més de ser un mitjà per madurar humana i cristianament, respon a una necessitat de la nostra societat, en la que hi ha hi ha gent necessitada o persones malaltes o soles, sense ningú que les atengui.

Àlbum de fotografies

{pgcooliris id=154|width=530|height=300}