Campament Pirata a La Molina 2012 - Club ValldauraAlguns dels socis i amics del Club Valldaura de quart, cinquè i sisè de primària es van enrolar a les files de Kidd, el Capità daurat, a l'illa màgica de La Molina. Van estar cridats per empresonar al temible Pirata Argus Blind.

 

Les jornades han estat dures. El treball dels pirates, intens. Però al final, l'objectiu ha estat aconseguit:el Pirata Argus ha estat empresonat, la seva embarcació vermella, l’Itza, ha estat enfonsada, i el tresor per fi ha estat recuperat.

 

 

Campament Pirata a La Molina 2012 - Club Valldaura

Naturalment que al Campament també s'han fet excursions, jocs, gymkanes, activitats d’orientació i coneixement de l’entorn. Tampoc ha faltat el Campionat Esportiu, el qual els nois ha pugut aprendre a millorar la seva tècnica i habilitats en molts esports: futbol, Vóley, beisbol, natació, mountain-bike.

 

Han estat deu dies intensos de convivència amb molts altres nois. A més, els preceptors s'han preocupat per l’atenció de cadascun dels nois, i han participat amb ells en tots els esports, jocs i activitats, com es pot veure al vídeo del Campament i a les fotografies.

 

El lloc en el que ha també ha ajudat a l'èxit del Campament. La Molina és enclavada al cor del Parc Natural Cadí-Moixeró, en el punt d’unió entre el Prepirineu i el Pirineu, i és un lloc únic per a les activitats esportives i de contacte amb la natura.

 

L'any vinent haurem de tornar!

 

Veure el vídeo del Campament

Veure l'Àlbum de fotografies del Campament