Convivència a Fàtima - Setmana Santa 2012 - Club ValldauraCom en anys anteriors, alguns socis del Club Valldaura van decidir passar els dies de vacances de la Setmana Santa a la Convivència del MIF a Fàtima-Ourém, entre els dies 31 de març al 8 d'abril de 2012.

 

L'activitat estava adreçada als nois de tercer i quart d'ESO u primer de Batxillerat, i es planteja com un pla amb molts plans diferents.

 

Així ha estat una ocasió per viure la Setmana Santa a un lloc i en ambient ideals. Els assistents a la Convivència van tenir ocasió de participar als Oficis propis d'aquestes dates, ben a prop de la Mare de Déu de Fàtima.

 

 

Convivència a Fàtima - Setmana Santa 2012 - Club ValldauraTambé durant aquest dies es va celebrar el Campionat internacional de futbol-11, amb un total de 32 equips en competició totalment professional, en camps de gespa natural i artificial. Tanmateix, va tenir lloc el Campionat internacional de futbol-sala, que és una Competició d’alt nivell en poliesportius de la zona. L'equip del Club Valldaura, desprès de guanyar tots tres partits de la primera fase, va disputar el partit per a vuitens de finals. Allà van jugar amb el Club Doira, de Vigo, el qual s'en va emportar el partit i la classificació per a quarts. S'ha de dir que aquest va estar finalment l'equip guanyador del torneig.

 

Altra de les activitats portades a terme va ser el Certamen de vídeo. El Club Valldaura va presentar al MIF International Festival of Short Films el curtmetratge Soma, que va rebre una menció especial del jurat a la millor pujada de tensió.

 

En un àmbit més cultural, a Fàtima també s'ha celebrar aquest any el concurs cultural Quiz Europe, que ha fet les delícies d'aquells als que els hi agraden més aquest tipus d'activitats.

 

Finalment, durant els dies de la Convivència també es va celebrar el Fòrum d’activitats socials, en el qual els clubs juvenils presenten a Fàtima les iniciatives que fan arreu d’Espanya per ajudar tanta gent i fer joves més solidaris.

 

Un any més, doncs, la Convivència a Fàtima, ha estat garantia d'èxit

 

Veure l'Àlbum de fotografies

Veure l'Àlbum de fotografies II

Veure el vídeo