Les hores d'estudi dels socis es converteixen en euros per projectes educatius al tercer món.

Olimpíada Solidària d'Esduti 2011

El Club Valldaura participa un any més en l'Olimpíada Solidària d'Estudi. Aquesta és la novena edició d'aquesta innovadora acció d'educació al desenvolupament i de sensibilització a la solidaritat, que consisteix en que per cada hora d'estudi en una de les sales adherides al projecte, un dels patrocinadors de l'Olimpíada destinarà 1€ per garantir l'accés a l'educació a Brasil, Txad, Colòmbia, Haití, Letònia, Mèxic i Moçambic.

Olímpiada Solidària d'Estudi: Altres païsosL'Olimpíada té una durada d'un mes, entre el 5 de novembre i el 5 de desembre de 2011, i en ella estan participant, a data d'avui, 38.845 estudiants de deu països: Mèxic, Letònia, Itàlia, França, Eslovènia, Costa de Marfil, Colòmbia, Burundi, Bèlgica, i Espanya. L'import de l'ajuda aconseguida fins ara és de 260.021 euros.

 

Olimpíada Solidària d'Estudi: EspanyaPel que fa a Espanya, la classificació l'encapçala Catalunya, amb 24.709 hores i 5.089 participants, seguida del País Basc, amb 19.731 hores i 3.035 participants, i Galícia, amb 18.651 hores i 2.160 participants. El total d'hores d'estudi aculumades fins aquest dia és 156.243 i el nombre de participants en l'Olimpíada és de 22.642.

 

Olimpíada Solidària d'Estudi: Valldaura42 socis i amics de Valldaura, estudiants de primària, ESO, batxillerat i universitaris, són els que ha fet possible aportar el nostre granet de sorra. Han estudiat 360 hores a les nostres sales d'estudi des del dia 5 de novembre, fins al dia 24, aconseguint així 360 euros per a l'Olimpíada. Recorda que encara resten dies, fins el 5 de desembre, per col·laborar amb el teu estudi en aquest bonic projecte.

 

Si estudies, cooperes!

Siguis solidari!

Estudia a Valldaura!

Notícies relacionades