Nou web Club ValldauraEl nou curs ja s'ha iniciat, i al Club Valldaura hem preparat un conjunt d'activitats pels nostres socis. L'eix central de la nostra oferta és, com ja és tradicional, l'estudi. Cada tarda, de dilluns a dijous, les activitats s'inicien amb aquest important instrument, que fa que, cada dia, els nois vagin agafant l'hàbit del treball i de l'estudi.

 

 

Desprès, l'art, el tennis, la música, la informàtica i l'anglès, segons el dia de la setmana i el nivell del soci, completen les activitats amb les que volem continuar formant en el temps lliure als nostres socis.

Els divendres, les activitats esportives seran novament les protagonistes.

Els caps de setmana, i en funció dels diferents nivells, també hi haurà activitats: esport, cultura, excursions, natura, jocs de taula i tradicionals, activitats de voluntariat i solidaritat, són algunes de les que programarem al llarg del curs.

També organitzarem activitats pels pares (formatives, culturals i esportives) així com activitats adreçades a tota la família: Valldaura sempre ha estat, i seguirà estant, un Club familiar.

Finalment, i coincidint amb l'inici del curs, hem publicat el nou disseny del lloc web de Valldaura. Un disseny més modern i realitzat amb una eina més potent que esperem que ajudi, als socis, als seus pares, a les seves famílies i als seus amics, a estar puntualment informat de totes les nostres activitats.