<<  Febrer 2019  >>
 Di  Di  Di  Di  Di  Di  Di 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728   

Butlletí electrònic Valldaura

Subscriu't!
Política de protecció de dades

Amb el patrocini de

Universidad Internacional de la Rioja

Vídeos

"El ajedrez", curtmetratge del Miquel i l'Oriol Nafria

"El ajedrez" vídeo de Miquel i Oriol NafriaEncara que no és una activitat que s'ofereixi formalment al Club Valldaura, la realització i l'edició de vídeos és una activitat comú al Club. Alguns s'han d'encarregar d'enregistrar i editar els vídeos d'alguna de les activats de Valldaura, com la Festa de Nadal. També és habitual el muntatge de fotografies en forma de vídeo, sobre colònies o convivències de Valldaura, o per resumir el dia a dia del Club durant un determinat període de temps.

 

També sabeu que des de fa ja algunes edicions, el Club Valldaura ha participat en el MIF International Festival of Short Films, festival de cine del Meeting Interclubes de Fátima. El temps de preparació dels curts metratges serveix també per que els socis del club gaudeixen realitzant alguna de les seves aficions: la preparació del guió, la interpretació, el rodatge, o l'edició final del vídeo.

I, com passa amb totes les activitats, alguns els hi agrada més, i dedicant una part del seu temps lliure a realitzar la seva afició.

 

Aquest és el cas del Miguel i l'Oriol Nafria, dos germans socis de Valldaura, als quals això del vídeo els agrada i no ho fan pas malament.

 

Us presentem aquí la darrera producció de Arbor Films: “El ajedrez”, un curtmetratge molt ben fet i amb força. Es tracta d'una adaptació d'un altre de Pixar, “Geri's game”, i que compte amb l'actuació estel·lar de Josep Maria Rovira, president de la junta directiva de Valldaura.

 

I sense més dilació, aquí teniu el vídeo. Esperem i desitgem que el disfruteu. ... Ah! I feliciteu als autors i a l'actor!