Victòria i ensurt - Valldaura 5 - Piera 3 (10/11/2012)Res feia preveure que el conjunt de Joan Casanovas hagués de forçar la màquina per assegurar-se la victòria davant del FS Piera. Les Comes era l'escenari. L'atractiu del partit, els debutants; i la sorpresa, el rival.

Casanovas va optar pel mateix cinc inicial que va jugar la setmana anterior contra el Carme. I ja en els primers instants del "match" una passada acrobàtica del Josep Casanelles va habilitar el Martí, qui amb una bona visió de joc, va donar una passada de la mort perquè l'Albert González obrís el marcador. Oberta la llauna, va començar el ball de canvis i així van saltar per primer cop al camp els germans Bonsfills (Dani i Rubén) el Dani Díaz i el Jordi García. I precisament de la mà d'aquests van arribar el segon i el tercer. El Dani Díaz va recuperar una pilota al mig del camp i en veure's sol va decidir ampliar el marcador amb una bona definició. Tres quarts del mateix va pensar el Rubén que va enviar un xut potent i col·locat per marxar al descans amb una bona renda. Però abans d'arribar-hi, una bona jugada d'estratègia del pierencs va escurçar les distàncies. Com ja hem dit ningú pensava en una sorpresa, i menys després de que a l’inici de la segona part, una bona jugada de combinació de tot l'equip acabés amb el primer gol d’en Josep Morera a la lliga i el quart del partit. Però la insistència del rival i un cop de mala sort va fer que en dues jugades el FS Piera es posés 4-3 al marcador.

Per sort, això va quedar en una mera anècdota, ja que l'Albert González, en una jugada de contraatac va enviar l'esfèric al fons de la xarxa i va sentenciar el partit. Gran partit a nivell col·lectiu i menció especial pel gran treball realitzat pel Dani Bonsfills (ànim amb el treball de recerca!!) i el Jordi García. En resum. Un bon espectacle.

Victòria i ensurt - Valldaura 5 - Piera 3 (10/11/2012)